AU VINTAGE ONLINE ALIŞVERİŞ DENEYİMİM / AU VINTAGE ONLINE SHOPPING EXPERIENCE REVIEW

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Ahu Yağtu'yu 90'lı yıllardan beri aldığım marie claire moda dergilerindeki editoryellerden bilirim.Gecen haftalarda da Bebek'de gördüm.Onun Bebekde oturduğu ve ikinci el butiği sahibi olduğu yılları kaçırdım.Artık Bebekde oturmuyor büyük ihtimal ve sadece arkadaşlarıyla yemek yemeğe ve kuaför için falan geliyor.ama esas mevzum burda Ahu Yağtu değil.Yıllardır takip edip gidemediğim butiklerine (Galatadakinin önünden geçtim ama o sayılmaz değil mi? ) online vintage ve ikinci el butiğinden Chloe elbiseyi aldım. Severek de aldım.Kendime doğum günü hediyesi olarak aldım söylemesi ayıptır.evet ben Yay'ım.
elbiseyi aldıktan sonra siparişiniz işleniyor dedi ertesi gün hesabım ve sonrasında tamamlandı dedi. Kargoya verildi yada teslimat tamamlandı demek mi anlamadığım ve elbiseyi teslim almadığım için telefon açıp sordum onlarda kargoya verildi yarın gelir dediler.ertesi gün MNG kargo gelmiş gitmiş ancak üzerinde telefon olmadığından aramamışlar.işyeri adresimden bahsediyorum.Öffff dedim bi demekki MNG kargo ile gönderim alırken üzerine gönderen telefonumu yazsa iyi olurmuş.Sonra kargo peşine düştüm dün ve bu sabah.2 defa aradım o kargoyu bugün almam lazım diye. Geldiğini güvenlikten aldığım bilgiyle koştum aldım kargomu.Kargocu çocuk da haklı üzerinde telefonunuz yoktu dedi.Uzun ve maceralı 3 gün sonunda kargoma kavuştum.Resimlerden gördüğünüz güzel elbise artık benim.Temiz ve güzel paketlenmişti.

Teşekkürler AU Vintage.Yanlız fiyat aralığınızda uygun fiyatlı vintage ürünlerde görmek isteriz. Öğrenci olsam designer ikinci el alamazdım bu elbiseyi büyük ihtimal.Yeni ürünleri takip edeceğim.Belki bigün Ahu Yağtu Bebek'e uğradığında kahve içerken vintage, izmir kordon ve moda konuşacak birini arar ve istanbul fashion addict'e röportaj verir (ne güzel de olur ingilizceye de çeviririm :)

*

I shopped this beautiful second hand Chloe dress for my birthday (yes this weekend) as a gift for myself. Every year I try to buy myself a gift as a birthday happiness and this year it was this beautiful nude dress.Its Tres Chic! :) I was on a no buy for years as online after one piece of my item did not show up from ebay around 2006-2007)


Comments

Anonymous said…
BEAUTIFUL ! <3333
Anonymous said…
HARİKA ELBİSE GÜZEL GÜNLERDE GİY FAVORİ BLOGGERIM :) GİYDİĞİN HERŞEY ÇOK GÜZEL