TERKOS PASAJI'NDAN NE ALDIM?

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

renkli üst: Terkos Pasajı,5 TL(yanında tişörtle 5 TL.Bu üstü 2.5 TL yapar!inanılmaz:)
satıcı çocuk ben ordan çıkarken sen artık bu saatten sonra alışveriş yapmazsın dedi bana.Neden dedim.Herşey artık pahalı gelir dedi güldüm:) 5 TL den sonra evet:)))

siyah fedora: Taksimde bi şapka satıcısından.ismi yok.

kemer: Vero Moda, takılar: ÇEŞME Alaçatıdan, Tayt: MANGO,ruj: Hakan Yıldırım defilesinden hediye.rengi:coral.zaten bu sene "coral" renk moda rujda.ama daha oranjı....

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Terkos Pasajı'na nedense bayılıyorum.Biliyorum çok kalabalık ve ben bu kalabalıktan nefret ediyorum ama doğru saatlerde gidilirse rahatça gezilebilecek bi yer.Ama öyle beş dakika değil biraz bi süre ayırın çünkü süper parçalar bulup ucuza alabilirsiniz ve eve eliniz dolu dönebilirsiniz.
Ayrıca şöyle diyim,Terkos pasajı fiyat skalası Atlas pasajından daha uygun.Atlas'da biraz daha yüksek.Karşılaştırdım.Terkos'da tişört cenneti var denebilir.ve elbise:)


WHAT I HAVE BOUGHT FROM TERKOS PASSAGE/BAZAAR IN TAKSIM?
Last weekend I bought this top from Terkos in Taksim.Its a shopping bazaar throught Tünel,Istiklal.Its really crowded you can get annoyyed but if you dismiss people and check out the place you can come home with great finds with the lowest prices ever.I love this place and I buy most of my dresses and t-shirts from Terkos.I bought this top for 5 TL.Yes,unbelieveable!

Comments

DB JUNK said…
Terkos Pasajı'nı ben de çok seviyorum:) İki hafta önce Buildig dönüşü 5'er TL'ye çok güzel yeşil leopar ve zebra print tayt ve sweatshirt almıştım. İkisi de Topshop'tu. Herhalde minik defoları var ufak tamirlerle harika fiyatlara satabiliyorlar. Fırsatları değerlendiririz:)
lovely top!

+black hat suits you Burçu.

and the result is:cheap is chic!

Ann
re DB JUNK: sevilmeyecek gibi değil H&M bile bulunuyor Terkos'da,Top Shop ve Bershka da çok gördüm son gidişimde :) Bu arada sizin bulduğunuz o güzel taytları ben bulamıyorum.Tayt bulma sorunum var :) Çizgili ve desenli taytlarınıza bayılıyorum.


re Anderson: thank you Ann ((((hugs))) cheap is chic is the best definition now :)
Unknown said…
evett ben de bayıldım...insanın hemen bu pasajlara gidip en güzel kıyafetleri bulma hevesini canlandırıyorsun:))
DB JUNK said…
İçine dalıp çok karıştırmak gerekiyor :)
Kendime aldığım yeşil taytı Beg çok beğenince el koymuştu.) Görmek istersen Bebebebek postumda Beg'in üstünde :)
re DB JUNK: bebebebek postunuza baktım ve hatırladım o posttaki 2. fotonuz beyaz wayfarerli olduğunuz renkli bi taytınız var renklerine bayıldım sizde çok tarz durmuş:)ben esas Begüm'ün leopar desen paltoyu,rock ve punk tarzda kombinlemesine bayıldım(Kapı önündeki fotosu:).Desenleri kombinlemede anne-kız üstünüze tanımıyorum :)ha bi de Dries Van Noten'ın...

re Aslı Ceylan: Aslıcım ben bile hergün pasajları altüst etme hevesiyle doluyum:) sürekli yeni ürünler geliyor ve sirkülasyon çok hızlı.Satıcı çocuğa neden bukadar ucuz dediğimde bana yeni ürünler geliyor bunlar elimizden çıksın artık dedi :) yeni ürünlere yer açılsın satılsın istiyorlar. Aslında keşfedecek daha çok yer var çok dükkan var
Julien said…
buyuk beyoglu pasajinda da inanilmaz guzel seyler bulabiliyorsunuz uygun fiyatlara. h&m topshop ve zaranin sadece uzerinde ufak baski hatalari olan cok sahane tshirtleri jeanleri taytlari falan var, beyoglu tam bir cennet, kiyafet cenneti :)